Gradinita Princess Baby Care

In lumea de astazi, cand suntem inconjurati de atatea pericole si tentatii, siguranta copilului si un mediu frumos in care sa se dezvolte sunt esentiale.

Stim cat de important este pentru un parinte sa stie ca, atunci cand nu se afla langa el, copilul lui este in siguranta si isi petrece timpul in compania altor copii si a unor specialisti pasionati de ceea ce fac, persoane calme, atente si responsabile.

Princess Baby Care este locul unde iti poti aduce cu incredere copilul pentru a invata si a se dezvolta frumos si echilibrat in compania unor educatoare si pedagogi bine pregatiti.

Fiecare copil, fie ca vine la cresa, gradinita sau after school, este insotit in procesul educational de specialisti cu studii in psihologie si stiintele educatiei, care il ajuta sa dobandeasca si sa-si dezvolte abilitatile necesare pentru comunicare, invatare si gestionarea emotiilor, astfel incat sa evolueze permanent intr-o atmosfera prietenoasa si deschisa.

Stim cat este de importanta alimentatia copiilor, de aceea le oferim mese sanatoase preparate in bucataria interna din ingrediente atent selectionate, din surse sigure.

web: www.gradinita-princess.ro

(004) 0736 454 498

office@gradinita-princess.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *