Cineva tocmai mi-a trimis asta și m-a rugat să găsesc leopardul

foto: twiter.com

  • Un fotograf care a făcut o fotografie cu un leopard aproape invizibil, a uimit internetul și a recunoscut că nici măcar nu a putut vedea creatura.
  • Cineva tocmai mi-a trimis asta și m-a rugat să găsesc leopardul. Eram convins că este o glumă… până când am găsit leopardul.
  • Fotograful care a făcut poza cu leopardul camuflat care a derutat internauții nu a putut vedea nici măcar el însuși animalul.

Un fotograf care a făcut o fotografie cu un leopard aproape invizibil, a uimit internetul și a recunoscut că nici măcar nu a putut vedea creatura.

În 2019, fotograful de animale sălbatice Hemant Dabi a realizat un instantaneu care avea să trimită oamenii din întreaga lume în stare de șoc.

Imaginea în sine pare destul de banală la început; tot ceea ce se vede cu adevărat este un copac, așezat pe niște moloz gri-maroniu.

Dar se pare că printre murdărie se ascundea un leopard, care a folosit un camuflaj atât de avansat, încât utilizatorii de internet din întreaga lume nu l-au putut observa nici după ce li s-a spus în mod expres că se afla acolo și au pierdut destul de mult timp să examineze fotografia.

Nu te învinovăți dacă nu reușești să observi creatura pătată, pentru că Hemant nu a putut să o vadă nici măcar de la câțiva metri distanță.

El a declarat pentru LADbible: „Am văzut de multe ori acel loc unde se afla el și nu o să-ți vină să crezi că eram la doar doi metri de el și tot nu l-am putut vedea. Mi-a arătat când a dat din coadă”.

Imaginea a devenit virală atunci când ecologistul Bell Lack a împărtășit-o pe Twitter: „Cineva tocmai mi-a trimis asta și m-a rugat să găsesc leopardul. Eram convins că este o glumă… până când am găsit leopardul. ”

„Îl poți vedea?”

Mii de oameni au rămas cu capul în nori și mulți au cerut ajutor.

Un utilizator a scris cu disperare: „Cineva să îmi dea răspunsul prin pm, vă rog. O să înnebunesc dacă mă mai uit la mizeria asta”.

Un altul a scris: „Mi-a luat prea mult timp. Leopardul m-ar fi prins”, în timp ce un al treilea a adăugat: „Mi-a luat cam 5 minute!!! Bine ascuns… mai mult din asta, vă rog”.

Dacă încă nu ai observat micul șiretlic, acesta se află practic în mijlocul fotografiei, chiar în stânga copacului.

Ar trebui să-l poți distinge.

Sper că găsirea lui în sfârșit îți va aduce sentimentul de mulțumire pe care îl doreai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *